Dakkapellen van DKD Kozijnen

De aanschaf van een huis moet een investering zijn waar u jarenlang van kunt profiteren. U wilt niet alleen op financieel gebied, maar ook in uw directe woongenot de voordelen van uw woning ervaren. Een zeer goede manier om zowel de waarde van uw woning te vermeerderen als uw woongenot aanzienlijk te verbeteren is door het aanbrengen van een dakkapel.

Een dakkapel geeft u aanzienlijk meer ruimte, meer licht en een kamer met veel meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een stoffige zolder om te toveren tot een prachtige hobbykamer, kantoorruimte, slaapkamer voor de kinderen of een van de vele andere mogelijkheden.

Een dakkapel is dus ideaal als u meer ruimte wenst en uw zolderkamer effectiever wil benutten. Wanneer u de keuze hebt gemaakt voor een dakkapel en kiest voor de levering en montage door DKD Kozijnen, dan kiest u voor een dakkapel van de hoogste kwaliteit en maximale keuzevrijheid. Bij ons staan uw wensen centraal en u zult genieten van een uitstekende service.

Maak het meeste van uw woning, samen met DKD Kozijnen

Bij DKD Kozijnen maken we voor onze materiaalkeuze voor uw dakkapel exclusief gebruik van topmerken. Door op traditionele wijze uw dakkapel op te trekken aan de hand van een houten frame kunnen wij u een product aanbieden dat in alle aspecten snel en doeltreffend op maat is gemaakt. Dit houten frame wordt vervolgens bekleed met kunststof. Hierbij heeft u de keuze uit Keralit of Trespa, beide zijn dit merken die topkwaliteit bieden. Een combinatie van traditioneel vakmanschap en de meest moderne technieken en materialen geeft u een waar topproduct.

De voordelen van kunststof op het gebied van duurzaamheid, isolerende werking, maar ook op esthetisch vlak zijn inmiddels bewezen. Er is vrijwel geen onderhoud nodig en kunststof kent een kleurvastheid van vele jaren. Schilderen is dus niet nodig. Onze dakkapellen zijn uitstekend isolerend en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van energiebesparing, veiligheid en milieunormen.

Aftimmeren of zelfs uw dakisolatie onder handen nemen? Bij ons kan het allemaal! Bij DKD Kozijnen hoeft u geen aanbetaling te doen, u betaalt pas na oplevering. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, en bent u benieuwd hoeveel een dakkapel van DKD Kozijnen uw woning in waarde en woongenot kan laten stijgen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om meer informatie te ontvangen en de mogelijkheden te bespreken.

Meer ruimte en sterke vermeerdering van de waarde van uw woning.