Kunststof gevelbekleding

U heeft een woning en deze moet er perfect uitzien. Uw woning zegt veel over u en mooie gevelbekleding draagt bij aan de uitstraling van uw huis. U heeft echter geen behoefte aan gevelbekleding die u regelmatig moet schilderen, wat een nadeel is van hout. Gelukkig kunt u tegenwoordig naast kunststof kozijnen ook kiezen voor kunststof gevelbekleding. Het grote voordeel van kunststof boven hout is dat kunststof veel onderhoudsvriendelijker is dan hout. U hoeft kunststof nooit te schilderen en het zal ook niet aangetast worden door zaken als rot of schimmel. Ook kromtrekken door vocht zal bij kunststof niet gebeuren. Daar komt ook nog eens bij dat moderne kunststof gevelbekleding er simpelweg erg fraai uitziet. Ook wanneer u voor de uitstraling van hout wil gaan is kunststof tegenwoordig een goed alternatief. Het kunststof kan namelijk geleverd worden met een houtnerfstructuur, en ook qua verbindingen is het niet meer van hout te onderscheiden. Kies daarom voor het gemak van kunststof, dan weet u zeker dat u prachtige gevelbekleding heeft, zonder dat u veel tijd en geld aan onderhoud kwijt zult zijn.

DKD Kozijnen biedt kunststof gevelbekleding van topkwaliteit

Alle kunststof gevelbekleding van DKD Kozijnen is van het topmerk Keralit. Wij kiezen voor Keralit omdat dit een duurzaam en milieuvriendelijk product is. Keralit gevelbekleding wordt namelijk gemaakt van gerecyclede kunststoffen. De gevelbekleding van Keralit is ongevoelig voor kromtrekken onder invloed van vocht of warmte, en ook aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen behoort tot het verleden. Uw woning krijgt dus een prachtige uitstraling, terwijl u aanzienlijk bespaart op tijd en geld voor onderhoud. Schoonmaken is bij kunststof gevelbekleding niets meer dan een sopje en een doekje. En als er u niet goed bij komt, dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van de hogedrukspuit.

Voordelen van Keralit gevelbekleding

Wanneer u kiest voor Keralit gevelbekleding zult u merken dat er meer voordelen zijn dan alleen het gemak van het schoonmaken en het verminderde onderhoud. Ook zal de isolatiewaarde van uw woning toenemen; kunststof staat immers bekend als uitstekende isolator. U hebt dus minder warmteverlies door de muren en dit resulteert weer in minder stookkosten in de winter en koelere kamers in de zomer. Door dit gegeven geldt ook dat een woning met kunststof onderdelen van goede kwaliteit, zoals kozijnen, deuren, ramen en gevelbekleding, meer waard is. Neem daarom volledig vrijblijvend contact op met DKD Kozijnen om de mogelijkheden door te spreken.

Keralit gevelbekleding: Verbluffend mooi en onverwoestbaar!

Meer weten?

Wilt u meer te weten komen over onze kunststof gevelbekleding?