Horren

Wilt u in het lente- en zomerseizoen frisse lucht binnen laten komen door uw ramen of buitendeuren, maar zit u niet te wachten op binnenvliegende insecten? Door het plaatsen van insectenhorren zit u overdag niet steeds binnen achter insecten aan te vangen, en ’s nachts kunt u ongestoord slapen, terwijl frisse lucht uw slaapkamer lekker koel houdt. Met horren wordt het in deze seizoenen een stuk prettiger om binnen te verblijven.

DKD Kozijnen is uw partner om horren te plaatsen in uw kozijnen, deuren of schuifpuien.

Bestel horren direct mee bij uw bestelling voor kunststof kozijnen. Mochten uw kozijnen al geplaatst zijn, dan plaatsen wij de horren in uw bestaande kozijnen of deuren. Wij bieden diverse typen horren, met elk hun eigen prijsniveau en hun specifieke voor- en nadelen. DKD Kozijnen levert de horren en ons ervaren personeel monteert de horren op vakkundige wijze op uw kozijnen en/of deuren.

U kunt bij DKD Kozijnen onder andere de volgende typen horren bestellen en laten plaatsen:

  • De inzethor. De inzethor is een relatief goedkope en effectieve manier om insectenvrij binnen te kunnen verblijven. Een inzethor kan in een draaikiepraam of kiepraam worden geplaatst als het insectenseizoen begint. U laat deze hor dan zitten totdat de insectenpopulatie weer afneemt, en dan haalt u de inzethor er weer uit. Er zijn in het geheel geen kieren en gaten, waardoor uw kamer gegarandeerd insectenvrij blijft.
  • De schuifdeurhor. Ideaal voor als u een schuifpui hebt. Wij monteren een boven- en onderlat met daartussen de hor. Voordat of nadat u de schuifpui opent, opent u de schuifdeurhor en kunt u door de deur lopen. Zo komen zon en frisse lucht uw kamer binnen, maar insecten worden buitengehouden.
  • De plissé hordeur. U kunt deze hordeur openschuiven, dan vouwt het materiaal zich uit. Er komt geen rolsysteem aan te pas dat kapot zou kunnen gaan, en een plissé hordeur gaat tevens niet kapot als u er tegenaan loopt. Ondanks de wat hogere prijs is een plissé hordeur vanwege de voordelen een product dat het overwegen waard is.
  • Ook andere, meer conventionele horren kunt u verkrijgen bij DKD Kozijnen. We noemen bijvoorbeeld de rolhorren, deurhorren en klemhorren. Denkt u eraan dat rolsystemen iets fragieler kunnen zijn en kapot kunnen gaan, bijvoorbeeld als er iemand tegenaan loopt.

Het personeel van DKD Kozijnen kan u deskundig adviseren over welk type hor het beste bij uw situatie en binnen uw budget past.In het algemeen kunnen we stellen dat mensen die de gemakken van de juiste horren ondervonden hebben, nooit meer terug willen naar de tijd dat insecten vrij spel hadden in hun huis. Wij zijn u graag van dienst om binnen nooit meer last te hebben van insecten.

Geen last meer van binnenvliegende insecten!