Rolluiken

Wanneer u nieuwe kozijnen bestelt, dan is het verstandig om ook te denken aan (nieuwe) rolluiken. Meestal is het bij het plaatsen van nieuwe kozijnen relatief eenvoudig om rolluiken aan te brengen. Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen kan dat op een manier dat ze echt onderdeel van uw huis lijken. Wanneer u op een later tijdstip besluit om rolluiken aan te schaffen, dan zult u al snel moeten kiezen voor een voorzet variant, terwijl de inbouw variant er vaak een stuk mooier uitziet. Bijkomend nadeel van achteraf plaatsen is dat het monteren van deze inbouwrolluiken vaak ingrijpender is voor uw woning, en meestal niet eens mogelijk is in een bestaande situatie. De keuze is dan beperkt tot voorzet.

Voordelen van rolluiken

Rolluiken hebben veel voordelen voor uw woning. Zo mag het duidelijk zijn dat uw woning met een rolluik een stuk veiliger is tegen inbraak. Ook staat een rolluik bekend om haar isolerende werking. Bij isolatie hoeft u in dit geval niet alleen te denken aan warmte, maar ook de geluids- en lichtisolatie van onze rolluiken is uitstekend. U kunt uw rolluiken dus ook gebruiken om een kamer te verduisteren. Dit is ideaal als u om welke reden dan ook overdag een donkere en/of koele ruimte nodig heeft.

DKD Kozijnen is uw expert in kozijnen en rolluiken

Als u er over denkt om rolluiken te laten plaatsen, neem dan contact op met DKD Kozijnen. Wij gaan graag volledig vrijblijvend met u het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Ook zullen wij dan de mogelijkheden omtrent kunststof kozijnen met u bespreken, zodat u optimaal geadviseerd wordt over de beste keuzes voor uw woning. Kies dus voor veiligheid en isolatie, kies voor rolluiken van DKD Kozijnen.

Rolluiken zorgen voor extra veiligheid en isolatie.