Roosters

Het belang van goede isolatie van uw huis zal u duidelijk zijn. U bespaart aanzienlijk op stookkosten, spaart het milieu en ook de overheidsregels rondom isolatie worden steeds strenger. Bij een geheel geïsoleerd huis kan er geen lucht in of uit wanneer u de ramen en deuren dicht hebt in het winterseizoen. We hebben als mensen frisse lucht nodig, en wanneer de vochtige lucht binnenshuis niet weg kan, warmt de ruimte minder snel op. Dit resulteert in extra stookkosten. Ventilatie is dus van groot belang, voor uw gezondheid, voor de staat van uw woning en om op energiekosten te besparen. Goede ventilatie kunt u bereiken met de juiste ventilatieroosters in uw kozijnen.

DKD Kozijnen kan u bij het plaatsen van kunststof kozijnen helpen door tussen het glas en het kozijn, of in een apart kozijnvak, een ventilatierooster te plaatsen. Wanneer dit gelijktijdig met het plaatsen van de kunststof kozijnen gebeurt, beschikt uw woning over de beste ventilatie tegen een aantrekkelijke prijs. Ventilatieroosters kunnen geplaatst worden in kunststof ramen, deuren en schuifpuien.

Wat roosters betreft kunnen we grofweg twee soorten onderscheiden: ronde en platte ventilatieroosters. Voorheen waren ronde roosters populair, tegenwoordig zien we ook steeds meer platte roosters. Platte roosters hebben als voordeel dat ze niet uitsteken, wat plaatsing in een schuifpui mogelijk maakt. Platte roosters maken het tevens mogelijk om een inzethor te monteren, ook verkrijgbaar bij DKD Kozijnen. Doordat een rond rooster uitsteekt kunt u op een raam met een rond rooster geen inzethor monteren.

DKD Kozijnen biedt u de hoogste kwaliteit ventilatieroosters aan, zonder teveel te moeten betalen. De roosters gelijktijdig met de kunststof kozijnen laten monteren geeft u het meeste voordeel. Onze ventilatieroosters zijn beschikbaar in vele RAL kleuren en kunnen handmatig dicht of open worden gezet.

Profiteer van goede ventilatie en bespaar op energiekosten door het laten plaatsen van ventilatieroosters door DKD Kozijnen. Neemt u gerust contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Profiteer van goede ventilatie en bespaar op uw energiekosten!