DKD Kozijnen: De Kunststof Dienstverleners

DKD staat voor “De Kunststof Dienstverleners”, en is uw partner voor topproducten van kunststof. Dankzij moderne technische ontwikkelingen in de door ons gebruikte materialen en dankzij vakkundige montage en afwerking door onze ervaren medewerkers profiteert u van vele voordelen wanneer u kiest voor onze kunststof kozijnen, dakkapellen of gevelbekleding.

Kunststof is de toekomst. Zo zijn moderne kunststof kozijnen zeer duurzaam en kennen ze bijna geen onderhoud. U hoeft niet te schilderen en schoonmaken betekent niets meer dan een sopje en een doekje. Bovendien leveren kunststof kozijnen en andere soortgelijke kunststof producten door hun sterke isolerende eigenschappen een flinke energiebesparing op.

Tegenwoordig lopen kunststof kozijnen ook op esthetisch gebied niet meer achter op andere materialen. Vrijwel elke kleur is verkrijgbaar. U kunt zelfs kiezen voor een natuurgetrouwe houtnerf, te combineren met HVL, ‘Hout Verbinding Look’, zodat uw kozijnen op het oog niet te onderscheiden zijn van houten kozijnen.

Om u een garantie te kunnen geven dat u van alle voordelen van kunststof producten zult kunnen profiteren hebben wij enkele richtlijnen voor onszelf opgesteld die de hoogste kwaliteit mogelijk maken. Zo maken wij voor onze kunststof kozijnen exclusief gebruik van het topmerk Schüco in combinatie met HR++ beglazing. Voor kunststof gevelbekleding maken wij gebruik van het verbluffend mooie en onverwoestbare Keralit.

U zult dankzij de sterke isolerende werking direct profiteren van een lagere energierekening en het aangezicht van uw woning zal mooier zijn dan ooit. U bent bijna geen tijd kwijt aan onderhoud en onze kozijnen maken het inbrekers een stuk lastiger om toegang tot uw woning te verkrijgen. Onze dienstverlening levert een gegarandeerd en hoog rendement op in meerdere opzichten.

DKD Kozijnen stopt niet alleen bij kunststof kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding. Wij kunnen u vrijwel alles leveren wat daarmee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan opties voor uw ramen, zoals horren en rolluiken. Desgewenst plaatsen we deze direct mee.

De montage en afwerking wordt uitgevoerd door ons eigen team van vakkundige monteurs. Er is dus geen sprake van kwaliteitsverlies door derden en u hebt maar één aanspreekpunt. Daarnaast hanteren wij geen aanbetaling. Bij ons betaalt u pas na oplevering.